Een energy art of wel een mandala is een  symbool van oneindigheid met een binnen- en buitenwereld. Kunstenares  Anne Claire maakt dit soort symbolen. Dit wordt gemaakt in meditatie waarin kunstenares Anne Claire zich volledig op jou richt. Voor mij was dit in het begin wel een rare belevenis, vooral omdat ik mij nog niet zo had bezig gehouden met dit soort sessies. In het begin toen de meditatie begon voelde ik mij zeer gespannen, maar in de loop van de tijd verdween deze spanning. Voor mij was dit een geweldige ervaring die ik wel vaker mee wil maken.  

Meer weten?

Nadat ik een energy art heb laten maken door de kunstenares Anne Claire is mijn interesse wel gewekt. Via Google heb ik al meerdere sites bekeken die over dit soort meditaties schrijven. Zo heb ik gelezen dat mandela een woord uit het Sanskriet is, een taal uit het oude Indië, en betekent wiel of cirkel. 

Wil jij ook meer weten waar deze meditatie precies vandaan komt dan kan ik je het beste naar de website van Anne Claire sturen. Tevens kan je hier ook een afspraak maken voor een meditatie, op deze manier kan je ook ervaren wat dit met jou doet.