etherische olie

Laatst heb ik etherische olie via het internet besteld. Mijn man en ik zijn namelijk verhuist naar een nieuwe woning en daar zit tot onze grote vreugde een sauna in. Vroeger gingen wij het liefst elke week naar een sauna toe om heerlijk te ontspannen. Een vriend van ons heeft een sauna thuis en hij vertelde hoe fijn dat is. Daarom zijn wij toen wij een nieuw huis wilden kopen specifiek opzoek gegaan. Nu wij er eindelijk wonen kunnen wij zo vaak in de sauna zitten als wij willen.

Sauna

Etherische olie voor over de saunakachel

Wij vinden het beide prettig om etherische olie over de saunakachel te gooien. Daarom hebben wij aan onze favoriete sauna gevraagd waar zij die van hun bestellen. Wij kregen van hen een hele fijne webshop door. Daar heb ik gelijk een hele grote bestelling geplaatst. De oliën ruiken niet alleen lekker maar hebben ook een heilzame werking. Het is dus goed voor de gezondheid van mijn man en mij om ze op de kachel te gooien. Op de webshop las ik dat vloeistof uit verschillende dingen wordt verkregen. Ze halen het bijvoorbeeld uit bloemen en bomen. Het is leuk om op die manier wat meer over het product te leren.

Sauna

Verschillende geuren

Op de webshop kun jij echt heel erg veel verschillende soorten geuren kopen. Zij hebben natuurlijk ook allemaal een andere heilzame werking. Een van mijn favorieten is de olie met citroengeur. Die is heel erg verfrissend en niet te sterk. Een andere favoriet is de lavendelgeur. Als ik veel stress dan gebruik ik deze altijd om te ontspannen. Toen mijn man laatst zich een beetje ziekjes voelde hebben wij de lemongrass gebruikt. Die helpt met het bestrijden van koorts. De volgende dag voelde hij zich weer helemaal fit. Ik raad deze webshop aan iedereen aan!