acupunctuur Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goed adres voor acupunctuur regio Amsterdam, dan ben je hier aan het juiste adres. Door middel van speciale naalden worden diverse klachten aangepakt. Maar ook zij er andere behandelingen hier mogelijk, door middel van cupping,  moxa therapie en electro behandeling. Tijdens een intake gesprek wordt er met jou overlegd welke behandeling er bij jou het beste zal passen. Tevens wordt er verteld hoe de sessie precies in zijn werk gaat. Nadat dit allemaal is besproken wordt er een definitieve afspraak gemaakt. Mijn klacht bestaat uit een verslaving roken en hier heb ik al vele pogingen voor gedaan om eraf te komen. acupunctuur Amsterdam

Van mijn verslaving af

Nadat ik al meerdere pogingen had gedaan om van mijn verslaving, roken, af te komen, ben ik bij de acupunctuur regio Amsterdam terecht gekomen. Mijn huisarts had al meerdere keren een recept uitgeschreven voor nicotine pleisters en andere middelen om hier vanaf te komen. Helaas was dit allemaal zonder resultaat. Tot ik voor de zoveelste keer bij de huisarts was gekomen en deze de tip gaf om speciale therapie te nemen en dat heb ik gedaan. Doordat er speciale naalden in mijn oor werden gezet en deze een tijdje moest laten zitten, heb ik de drang naar een sigaret overwonnen. Top!