zwembad stofzuigers

zwembad stofzuigersEen tijdje geleden ben ik in de wereld van zwembad stofzuigers gedoken. Wij gaan namelijk over een tijdje verhuizen en dan gaat dit heel erg van pas komen. Wij krijgen dan namelijk een mooie zwemvijver in de tuin. Toen wij de woning gingen bezichtigen, zag hij er alleen erg vies uit. De bewoners vertelden dat zij er vrijwel nooit gebruik van maakten, dus dat verklaarde dat meteen. Ook moest de filter vervangen worden, dus die moest ik ook nog gaan vinden. Eerst ben ik naar verschillende tuincentra geweest om te kijken of zij mij konden helpen, maar dat bleek niet zo te zijn. Het assortiment was vaak erg klein en de medewerkers hadden er weinig kennis van. Daarom heb ik er toen voor gekozen om op internet verder te gaan kijken.

Hier vonden wij hem

zwembad stofzuigers

Uiteindelijk heb ik onze zwembad stofzuiger gekocht in de Bodyfit webshop. Hier vond ik ook een zuivering, dus dat was ook mooi meegenomen. Daardoor had ik alles ook in 1 keer in huis.  Dit was zelfs al de volgende dag, dus wij hebben niet eens lang hoeven te wachten. Nu is het alleen nog wachten tot wij de sleutel krijgen en dan kunnen wij alles gaan installeren. Ik verwacht dat dit heel erg makkelijk gaat zijn, want ik zag al dat er een erg duidelijke gebruiksaanwijzing bij zit. Mocht jij nu ook naar iets nieuws op zoek zijn voor jezelf of voor jouw huis, neem hier dan zeker eens een kijkje. Het aanbod is gigantisch dus er zit altijd wel iets voor jou bij!