herenkapper Hoofddorp

herenkapper HoofddorpVorige maand heb ik de beste herenkapper van Hoofddorp en omstreken gevonden. Het was eigenlijk bij toeval dat ik hierheen ben gegaan. Normaal komt er namelijk iemand in huis voor mijn haren, maar die was dit keer ziek. De dag erna had ik een bruiloft en daarvoor vond ik het toch wel belangrijk om er netjes uit te zien. Via een vriend kreeg ik de tip om eens naar Monique’s Hairstudio te gaan. Hij had hier hele goede ervaringen mee gehad en kon het mij daarom ook aanraden. Gelukkig had zij daar nog een plekje en kon ik diezelfde avond nog terecht voor een knipbeurt. 

Prachtig eindresultaat

Toen ik bij deze herenkapper in Hoofddorp kwam, werd ik ongelofelijk vriendelijk ontvangen. Er werd mij iets te drinken aangeboden en daarna mocht ik meteen plaatsnemen. Ik had echt het idee dat er naar mijn wensen werd geluisterd, want het is precies zo geworden als ik in gedachten had. Ik ben ongelofelijk blij met het resultaat en ook mijn vriendin vond het mooi. De volgende dag kreeg ik hier ook heel veel complimentjes over, dus daardoor weet ik zeker dat het goed gebeurd is. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, dan geef ik jou de tip om eens hierheen te gaan!