natuurlijke gezichtsverzorging 5

Schoonheidssalons kopen vaak hun producten in bij een cosmetica groothandel omdat deze winkels over het algemeen een groter aanbod hebben en diverse merken bieden. Heb jij een salon en overweeg je ook om groothandel schoonheidsproducten te gaan gebruiken? Dat is een hele goede keuze. Veel ondernemers zetten deze stap omdat ze zo meer productaanbod hebben en vaak betere deals kunnen krijgen. Maar wat voor producten zijn er eigenlijk verkrijgbaar bij cosmetica groothandels en zijn dit wel de producten die bij jouw bedrijf passen? We bespreken in het kort welke producten jij bij deze winkels mag verwachten. 

Make up producten

Om te beginnen mag je verwachten dat een cosmetica groothandel een breed scala aan make-up producten heeft. Denk hierbij aan lippenstift, oogschaduw, blush, foundation, mascara, wimpers, poeder, concealer, eyeliner en noem het maar op. Eigenlijk alles wat je je maar kan bedenken wat betreft make-up zal je in deze groothandel wel kunnen vinden. Dit is ideaal voor wanneer jij bijvoorbeeld een salon hebt en ook make-up bij klanten doet of voor wanneer klanten make-up via jouw salon willen kopen. Door naar een groothandel te gaan ben jij verzekerd dat je je klanten een enorm aanbod aan make-up kan geven. Klinkt niet verkeerd, toch? Wat je maar wil, ze hebben het hier.

Haar en huidverzorgingsproducten

Naast make-up producten heeft een cosmetica groothandel ook een enorm aanbod wat betreft haar en huidverzorgingsproducten. Voor huidverzorging kun je denken aan crèmes, lotions, serums, zalfjes, etc. Wat betreft haar verzorging gaat het om producten zoals verven, shampoo, conditioner, haarmaskers, oliën, haarlak, mousse, gel, etc. Ook voor deze categorie geldt eigenlijk hetzelfde; zo gek als je maar kan bedenken, het zal in deze winkel aanwezig zijn. Het fijne hiervan is dat je niet langs diverse winkels hoeft te gaan om al je producten te verzamelen. Door naar een groothandel te gaan ben je meteen voorzien van alles wat je nodig hebt. Ideaal voor een vlekkeloze winkeldag!