Wanneer je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau, of gewoon iets voor je eigen babietje wilt kopen kijk dan vooral eens op hippemensjes.nl Je kunt er veel kleding kopen voor babies in de maten 50 tot en met 86. Voor jongens, meisjes en unisex kleding. Ook voor de pasgeborene ben je op hippemensjes.nl op de juiste plek. Of je het nu voor je eigen baby’tje koopt of als kraamcadeautje weggeeft, je vindt er altijd iets geschikts. Je ziet er diverse bekende merken terug zoals Igor en Levi’s. 

Wat kun je er vinden?

Enkele voorbeelden van wat je zoal in de webshop zult vinden zijn boxpakjes voor hippemensjes in allerlei leuke lieve kleuren, hippe shirtjes, fleurige jurkjes of setjes. Wanneer je het als kraamcadeautje koopt is het handig als je de smaak van de ouders weet, maar je kunt het ook eenvoudig retourneren als het niet goed is. Ook voor de nacht is er een hoop keus. Uiteraard zijn de nachtkleertjes ook gemaakt van erg zachte en fijne materialen. Zoals een warm rompertje of pyjamaatje. Je zult ongetwijfeld een leuk pyjamaatje naar wens vinden op www.hippemensjes.nl voor jouw hippemensjes. Je kunt er bijvoorbeeld een turquoise jongenspyjama kopen of een lichtroze meisjespyjama. Je kunt veel nachtkleding met leuke designs er op kopen. Van poezen- tot dinoprint. Eigenlijk is het te veel om zo even te noemen, neem zelf eens een kijkje! Veel nachtkleding die je er kunt kopen is van puur katoen wat voor de hippemensjes heel lekker aanvoelt! 

Unisex

Je zult op www.hippemensjes.nl dus uit veel kunnen kiezen. Naast de jongens- en meisjesbabykleding is er ook de unisexlijn lijn. Hiermee wil de website een statement maken. Als jij als ouder ook vindt dat jouw kindje zich mag voelen zoals zij/hij wil, dan kun je een geschikte keuze maken uit deze unieke unisexlijn met hippe kleertjes. Je kunt de unisex babykleding eenvoudig hergebruiken als er een tweede of derde kindje wordt geboren in het gezin. Of het nu een jongen of meisje is, je hebt dan direct mooie kleertjes voorhanden. En bekijk ook eens de newborn lijn voor hippemensjes: voor de pasgeborene! Je vindt de bekende merken als Zero2Three en Bampidano terug in deze collectie. Voor de de kleine pasgeboren vrouw kun je bijvoorbeeld een lichtroze Sandpiper rocky rose jurkje kopen met bijpassend lichtroze haarbandje. En, voor de kleine man is de gestreepte longsleave en de jongensbroek Levi dark blue wellicht erg leuk. 

Speelgoed van zachte stoffen

Wanneer je besluit om hippemensjes.nl te bezoeken in het kader van een kraamcadeautje dan kun je er naast de eerdergenoemde stoere babykleding ook terecht voor veel soorten knuffels. Deze zijn van dezelfde zachte stofjes gemaakt als de kleertjes. Jouw hippemensjes zal er veel plezier aan hebben om zo’n lieve knuffel in haar wiegje dicht tegen zich aan te leggen! Een lieve zachte pinguïn of, schattige zachte knuffelwolkjes. Superleuk voor jouw of andermans baby’tje! Je bent zo gegarandeerd van een geschikt kraamcadeau. Een bijpassende knuffel bij de kleertjes is natuurlijk helemaal leuk. Kijk gewoon zelf eens op de website! Er is trouwens ook kinderkleding te koop (tot maat 176).