Payot lichaam

De Payot lichaam lijn vind ik echt heel erg fijn om elke dag te gebruiken. Ik heb het merk een aantal maanden geleden ontdekt toen ik het bij mijn schoonmoeder in de badkamer zag staan. De producten zagen er heel erg mooi uit. Ik vroeg aan haar waar zij die gekocht had en of ze fijn waren. Mijn schoonmoeder gaf mij de webshop direct door. Ook vertelde zij mij dat zij nog nooit zulke fijne verzorgingsartikelen had gebruikt als deze. Ik probeerde een van haar lievelingsproducten even op mijn huid en ik merkte gelijk hoe rijk de crème aanvoelde.

Huid

Payot lichaam raad ik zeker aan

Op de webshop zag ik verschillende Payot lichaam lijnen die mij fijn leken. Ik besloot daarom om eerst uit te zieken welke het beste bij mijn huidtype zou passen. Als je een product op de website aanklinkt, krijg jij er een hele beschrijving over te zien. Daarin is terug te vinden of het bijvoorbeeld voor een droge huid is of welke speciale ingrediënten inzitten. Het product die mij het meest aansprak was een crème die de vochtbalans hersteld in de huid. Jij kunt hem het beste direct na het douchen aanbrengen voor het beste resultaat.

Huid

Een van mijn favoriete producten

Ik kocht bij de webshop verschillende Payot lichaamsproducten. De bestellening werd de volgende dag al voor mijn deur afgeleverd. Mijn order zag er netjes en verzorgd uit. Ik nam gelijk alles in gebruik om erachter te komen welke artikelen eruit zouden springen. Het product wat zeker mijn favoriet is geworden, is de deodorant met kamille erin verwerkt. Die werkt echt heel erg goed en hij ruikt ook nog eens heerlijk. Over mijn hele bestelling ben ik tevreden en ga ik de toekomst zeker meer bestellen. Het leuke is dat ik dan ook mijn kortingscode kan gebruiken die jij bij elke bestelling krijgt.