massage in Katwijk

Lekker een massage nabij Katwijk ondergaan. Hier mag je mij zelfs voor wakker maken. Minstens één keer peer maand ben ik wel te vinden bij Kroon Massage, om even lekker te ontspannen. Vooral de  integrale lichaamsmassage spreken mij bijzonder aan. Deze behandeling bestaat uit zowel de oosterse als westerse technieken. Eventuele pijnklachten kunnen op deze manier verholpen worden.  Voor mij gaat het puur om te kunnen ontspannen. Vooral in mijn werk mis ik dit regelmatig. ook zodra ik thuis kom duurt het lang voordat ik mij eindelijk kan relaxen, Vaak is het dan al erg laat en is het tijd om mijn bed op te zoeken.  massage in Katwijk

Wederom een zeer lekker massage nabij Katwijk gehad

Gisteren zat ik er echt helemaal doorheen en had bijna een afspraak voor een massage in Katwijk afgezegd. Gelukkig was ik vergeten om af te bellen en moest ik hier toch heen, gelukkig maar, want ik heb mij zo goed kunnen ontspannen. De hele dag had ik al vreselijke hoofdpijn, maar eenmaal bij de salon aangekomen en net aan de behandeling begonnen voelde ik deze pijn wegtrekken. Nadat ik 60 minuten gemasseerd was, voelde ik mij weer als herboren, wat was ik blij dat ik deze afspraak gewoon door heb laten gaan.