gezichtsbehandeling nijmegen

Laatst ben ik voor het eerst naar gezichtsbehandeling Nijmegen geweest en ik ben heel erg blij met het resultaat. Mijn huid straalt echt als nooit te voren. Voordat ik geweest was, was mijn gezicht echt heel erg onzuiver. Dat gebeurt vaak als het weer opeens omslaat van heel koud naar warm. Mijn huid is daarvoor heel erg gevoelig. Mijn moeder stelde daarom voor om eens een keer naar een salon te gaan. Dat heeft voor haar namelijk heel erg geholpen toen zij een keer last had van haar huid. Mij leek het wel een goed idee en daarom nam ik contact met de salon op die mijn moeder mij aanraadde.

Wellness

Een fijne gezichtsbehandeling Nijmegen

Een vriendelijke medewerker nam op en samen met haar plande ik een afspraak in. Ik kon al heel erg snel terecht voor een gezichtsbehandeling in Nijmegen bij de salon. Enkele dagen later ging ik langs. Ik werd vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers. De ruimte zag er heel erg netjes en schoon uit. Dat is natuurlijk wel belangrijk bij een beautysalon. De vrouw die mij ging behandelen ging eerst kijken wat voor huidtype ik had. Daarna legde zij ook aan mij uit wat zij precies ging doen, dat vond ik erg prettig.

Wellness

Helemaal ontspannen

De gezichtsbehandeling in Nijmegen was echt heel erg fijn. Ik was daarna echt helemaal ontspannen. Het had gelukkig ook helemaal geen pijn gedaan, daar was ik stiekem wel een beetje bang voor geweest. De vrouw die mij behandelende deed alles heel zacht en gaf aan als zij iets nieuws ging doen. Ook gebruikte zij alleen maar producten die speciaal gemaakt waren voor een gevoelige huid. Zij adviseerde ook een paar crèmes die goed voor mijn huid zouden zijn. Al met al ben ik super positief over deze salon en raad ik iedereen aan om hier eens langs te gaan.