Een bezoekje aan de spa is uiteraard erg fijn. Het is ontspannend om je lekker te laten verwennen in een spa. Je kunt er even helemaal tot rust komen en onthaasten. De stress vloeit als het ware uit je lichaam als je een tijdje in een spa verblijft. Maar een groot nadeel is vaak wel dat je niet alleen in de spa bent. Je deelt de faciliteiten met allerlei andere mensen en je zit dan ook samen met anderen in de sauna of de jacuzzi. Dat is natuurlijk geen drama, maar het zou ook wel eens fijn zijn als je gewoon alleen of met je partner in de spa zou mogen zijn. Als je immers met z’n tweeën een spa voor jezelf hebt, dan is het meteen een romantisch uitje. Of het kan in ieder geval veel gemakkelijker een romantisch uitje worden als je niet door Jan en Alleman wordt gestoord. Gelukkig kun je in Amsterdam terecht in een romantische Spa. Bij Spa 1001 kun je namelijk reserveren voor een select gezelschap. Dat betekent dat je voor de tijd dat je reserveert alleen bent met je partner of met je vriend(inn)en. Je kunt dan veel comfortabeler genieten van alle faciliteiten, want je hoeft ze in deze romantische spa niet te delen met andere (vreemde) mensen. Daardoor heb je 100% privacy en dat is voor je comfort alleen maar goed. Je hoeft je immers niet zo erg in te houden. Het is niet zo dat je de hele boel meteen op stelten moet zetten, maar het is wel gewoon fijn dat je niet overal de blik van de ander ervaart. Sartre zei het immers al heel pakkend toen hij in zijn toneelstuk No Exit de anderen vergeleek met de hel. Hoewel deze quote door vele op de verkeerde wijze wordt opgevat, is het desalniettemin een quote die je prima kunt toepassen op publieke ruimtes. Zodra je een ruimte met allerlei mensen moet delen, dan ervaar je altijd een zekere mate van ongemak. Daarom voel je je thuis vaak veel meer op je gemak. Om die reden laten veel mensen de spa links liggen. Want hoewel het idee van de spa hen heel erg aanspreekt, vinden ze het maar niks om de romantische spa te delen met anderen. Mocht je ook tot die groep mensen behoren, dan is Spa 1001 zeker iets voor jou. Reserveer een dag en een tijdstip dat jou goed uitkomt en geniet zonder vreemden van deze romantische spa in Amsterdam. 

Optimaal genieten doe je in de romantische spa in Amsterdam    

Als je lekker wilt genieten in een romantische spa met je partner of als je met een paar vriendinnen of vrienden de spa wilt gebruiken, dan kun je terecht bij Spa 1001. Je hebt een locatie in Amsterdam Noord en er is een locatie in Amsterdam west. Via de site kun je direct een arrangement bestellen zoals: 

  • Good Morning Arrangement
  • Private Arrangement For Two
  • Spa & Party arrangement

Mocht je op zoek zijn naar een romantische spa, dan is het privé arrangement uiteraard perfect. 

Maak een afspraak via de site

Mocht je meteen een plekje in de romantische spa willen boeken, dan kun je dat direct regelen via de website van spa1001.nl